Momo morino

De eerste paar NIEUWE MOMO euro 4 scooters staan bij ons binnen! In 9 kleuren leverbaar rijklaar al vanaf €1499,- Bergschenhoek scootergarage.Scooters worden afgeleverd met een volle tank benzine en 3 jaar garantie!

Deze klassieke retroscooter is veilig, modern en van alle luxe voorzien. Zo heeft de Momo Morino standaard LED verlichting(dagrijlicht, achterlicht en knippelicht), voetstepjes, USB aansluiting en een Euro 4 Injectiemotor.

Met deze uitrusting wordt je goed gezien en voldoe je aan de strenge eisen van de emissiestandaard. Door de ruime opbergruimte onder het zadel en handschoenenvakje onder het stuur kan je met de Momo Morino alle kanten op.

Verder is deze scooter met zijn ruime aanbod aan opties en variaties compleet naar smaak te brengen. Afleverkosten zijn bij de prijs inbegrepen, evenals correcte tenaamstelling, de uitvoering van aanvullende afspraken/diensten, een volle tank benzine en 3 jaar garantie.

Kleuren en opties

Momo Morino E4
v.a. €1499,-

Hier vindt je de combinaties en kleuren die beschikbaar zijn voor de Momo Morino. Neem gerust contact met ons indien er nog vragen of speciale wensen zijn.


Uitvoering

Snorscooter (25km/h)
Bromscooter (45km/h)


Windschermen

Hoog: Helder of Smoke(verduisterd)
Laag: Helder of Smoke(verduisterd)


Zadels

Duo zadel kost € 89.95
Stoer gestikt zadel € 119,-


Veiligheid

Alarmsysteem € 69,-
Ketting slot ART 3 150cm € 69,-
Ketting slot ART 4 120cm € 89,-
Afdekhoes € 29,95