OVER ROS VEHICLES

Als klein jochie was de eigenaar, Daniël Ros, altijd al aan het sleutelen in de schuur van zijn moeder. Dat begon met minibikes, puch brommers en vanzelf werden dit scooters,motoren en auto’s. Daarna heeft Daniël veel ervaring opgedaan in meerdere bedrijven als scootermonteur en later ook als automonteur. Zijn passie heeft zich geuit in APK keurmeesterschap en het starten van Ros Vehicles.

Bij Ros Vehicles kunt u terecht voor alles wat rolt en rijd! Van Momo tot Mazda, van Honda tot Harley en van Vespa tot Volkswagen. Wij voeren reparaties uit, plegen onderhoud en verzorgen uw banden service voor de scooter, motorscooter, motor en auto. Wij zorgen ervoor dat uw vervoer u niet in de steek laat. Mocht dit toch gebeuren, bieden wij in overleg haal- en brengservice aan voor scooters, motorscooters, en motoren vanaf: € 42,50.

 

Ook doen wij inkoop en verkoop van scooters, motorscooters en motoren. Op locatie kunnen aangekochte voertuigen op naam worden gezet. Inruil is altijd mogelijk. Voor elk budget bieden wij verschillende opties aan. De scooters beginnen soms al bij een verkoopprijs v.a. € 200,-. Bij het aanbod kunt u ons actuele aanbod zien. Wilt u een extra accessoires toevoegen aan uw scooter of motor? Wij bieden ook losse accessoires aan. Denk hierbij aan een windscherm, handvatverwarming, spiegels, kettingsloten/schijfremsloten en helmen.

Wanneer uw scooter, motorscooter, motor of auto in onderhoud is bij Ros Vehicles kunt u gebruik maken van onze leenauto of leenscooter ( gratis bij kosten boven de € 179,- ). U hoeft dus niet zonder vervoer te zitten. Uiteraard is het ook mogelijk om te wachten onder het genot van een kop koffie.

 

Onze professionele werkplaats is geschikt voor al het onderhoud en reparaties. Zie hieronder een greep uit onze prijzen:

Onderhoudsbeurt Scooter v.a. € 39,-
Onderhoudsbeurt Motor v.a. € 99,-
Onderhoudsbeurt Auto v.a. € 79,-
Bandenservice v.a. € 10,-
Accuservice v.a. € 29,-
Uitlaatservice v.a. € 42,50
Remmenservice v.a. € 42,50

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@rosvehicles.nl of op het telefoonnummer  06 20 28 04 71 op kantoortijden.