AGV Helmets

Helm nodig? Wij zijn officiele AGV dealer, mooie fijne helmen en veel keuze, elke maatvoering in huis dus even passen en de gewenste bestellen!

AGV is sinds zijn oprichting toonaangevend in het ontwerpen van motorhelm design en motorsporten en vernieuwt onophoudelijk op elk gebied, van aerodynamica, comfort en veiligheid tot grafische vormgeving, sponsoring en reclame.

Geopend in 1947 door Gino Amisano (1920-2009), won AGV snel een ongeëvenaarde reputatie voor zijn innovatieve ontwerpen en materialen, getest op het racecircuit en ontwikkeld met gesponsorde Wereldkampioenschappen, inclusief 15-voudig wereldkampioen Giacomo Agostini en moderne MotoGP legende Valentino Rossi. Aangekocht door een collega-innovator, motor- en dynamische sportkledingfabrikant Dainese in juli 2007, blijft AGV groeien. Door hun expertise op het gebied van onderzoek en ontwerp te combineren, bieden AGV en Dainese unieke complete veiligheids- en prestatieoplossingen die van top tot teen geavanceerde bescherming bieden.

Specificaties:

Lengte :    - Art :    - Kleur :    Diversen Prijs :   
v.a.

Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing