Honda Blackbird CBR 1100

Rosvehicles aanbod -

Honda Blackbird CBR 1100 XX


Motor staat goed op zijn banden en remmen en is voorzien van een Dual combined brake system. Wij zijn de 3e eigenaar, 2e eigenaar heeft hem ruim 12 jaar in bezit gehad en er goed voor gezorgd. Ondanks de Km stand rijd die als een nieuwe!

Opties:
Hyperpro vering voor en achter, Digitale voltmeter in dashboard, Brembo halfsinter remblokken rondom, K&N inlegfilter met opengewerkte ram-air buizen, , Voorspatbord verlenger, radiator guard, Alarmlicht schakelaar, Comfort zadel, Scotoiler automatisch ketting smeer systeem, Sportkoppeling met versterkte veren, Dynojet stage 1 tune met O2 delete.
Koplamp en achterlichten getint
Wielen en blok deksels wit gespoten, remmen rood

Technische staat:
Olie beurtje gehad
Nieuwe ketting en tandwielen
Remmen in goede staat zo ook de banden (achter kan eventueel nieuw bij verkoop)
Algeheel onderhoud bij 70k met kleppen stellen, iridium bougies (levensduur


Inruil is mogelijk!


Bij ons bent u van harte welkom voor onderhoud en reparaties aan zowel motoren en scooters als auto's! Ook is het customizen van uw voertuig bij ons mogelijk.

Onze afleveringskosten zijn bij de vraagprijs inbegrepen. Geen achteraf bijkomende kosten voor poetsen enz. Hiervoor zullen wij zorgdragen dat op moment van aankoop, aanvullende afspraken/diensten zijn uitgevoerd (tenzij anders is overeengekomen). Tevens zorgen wij voor een correcte tenaamstelling en facturatie.

Ros Vehicles is NOOIT aansprakelijk voor een foutief geplaatste advertentie, een menselijk foutje of een softwarefout is ondanks onze grote zorg altijd mogelijk, daarom verzoeken wij U dan ook alles goed te controleren.

Indien u voor een Scooter, Motor, Motorscooter of Auto komt bel of mail dan van te voren om eventuele teleurstelling te voorkomen.
 

Specificaties:

Merk :    Honda Model :    Blackbird Bouwjaar :    2001 Vraagprijs :   
3.636,-
Brandstof :    Benzine Cilinderinhoud :    1100 cc Kilometerstand :    82.917 Kleur :    Blauw Vermogen :    Meer dan 35 kw

Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing