Suzuki GSX 650 F

Rosvehicles aanbod -

Suzuki GSX 650 F 

Motor staat goed op zijn banden en remmen. Is een Nederlands geleverde motor en de kilometerstand is niet terug te zien of te merken!

Olie en filter ververst
Achter remblokjes nieuw
Ketting en tandwielen recent vervangen

Motor is voorzien van een super klinkende sportieve uitlaat, van het merk Leo Vince !


Inruil is mogelijk!

Zie ook onze andere advertenties

Onze afleveringskosten zijn bij de vraagprijs inbegrepen. Geen achteraf bijkomende kosten voor poetsen enz. Hiervoor zullen wij zorgdragen dat op moment van aankoop, aanvullende afspraken/diensten zijn uitgevoerd (tenzij anders is overeengekomen). Tevens zorgen wij voor een correcte tenaamstelling en facturatie.

Ros Vehicles is NOOIT aansprakelijk voor een foutief geplaatste advertentie, een menselijk foutje of een softwarefout is ondanks onze grote zorg altijd mogelijk, daarom verzoeken wij U dan ook alles goed te controleren.

Indien u voor een Scooter, Motor, Motorscooter of Auto komt bel of mail dan van te voren om eventuele teleurstelling te voorkomen.

 

Specificaties:

Merk :    Suzuki Model :    GSX650F Uitvoering :    Tourmotor Bouwjaar :    2008 Vraagprijs :    VERKOCHT Brandstof :    Benzine Cilinderinhoud :    650 cc Kilometerstand :    73.214 km Kleur :    Zwart Vermogen :    meer dan 35 kW

Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing