Verkocht!

Rosvehicles aanbod -

Honda CBR 900rr Fireblade


Motor staat goed op zijn banden en remmen. Alles werkt naar behoren en voorzien van een digitale kilometer teller en een LSL kroonplaat met 22mm rechtop stuur. Ook zit er een Yoshimura demper onder die zorgt voor een mooi geluid.

Gedaan voor verkoop:
Olie en filter
Nieuwe koplamp
Nieuwe knippers
Hendels nieuw
Spiegels nieuw

Recent vervangen:
Ketting en tandwielset
Achterband

Inruil is mogelijk!

Onze afleveringskosten zijn bij de vraagprijs inbegrepen. Geen achteraf bijkomende kosten voor poetsen enz. Hiervoor zullen wij zorgdragen dat op moment van aankoop, aanvullende afspraken/diensten zijn uitgevoerd (tenzij anders is overeengekomen). Tevens zorgen wij voor een correcte tenaamstelling en facturatie.

Ros Vehicles is NOOIT aansprakelijk voor een foutief geplaatste advertentie, een menselijk foutje of een softwarefout is ondanks onze grote zorg altijd mogelijk, daarom verzoeken wij U dan ook alles goed te controleren.

Indien u voor een Scooter, Motor, Motorscooter of Auto komt bel of mail dan van te voren om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Specificaties:

Merk :    Honda Model :    CBR 900rr Fireblade Uitvoering :    Naked bike Bouwjaar :    1998 Brandstof :    Benzine Cilinderinhoud :    meer dan 35 kW Kilometerstand :    8060 km (voor ombouw onbekend) Kleur :    Zwart Vermogen :    900cc

Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing