Volvo V50 1.6

Rosvehicles aanbod -

Volvo V50 kenteken: K-507-DD


Auto staat goed op zijn banden en remmen. Bak schakelt goed en de motor loopt goed. 2 sleutels erbij.

Heerlijk zuinige diesel waar alles recent aan is vervangen ook is het roetfilter vorig jaar gereinigd en het additief gevuld.

Bij 203.000km:
Distributie met waterpomp
Verstuivers getest en nieuwe brandplaatjes
Grote beurt
2 nieuwe voorbanden general

Bij 206.500km:
Koppeling met drukgroep en hydraulisch druklager
Bakolie

Flinke stapel facturen erbij van onderhoud
Er is een kwaliteit xenon set ingekomen en we hebben hem zelf geïmporteerd vanuit België waar die 1 eigenaar heeft gehad. Boekjes en documenten van België aanwezig!

Opties: Alarm, Elektrische buitenspiegels, Climate control, Mistlampen, Radio, Startonderbreker ,Xenon verlichting, ABS, Airbags, Bekleding leder, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Airconditioning, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Parkeersensor, Cruise Control


Inruil is mogelijk van uw scooter, motor en auto.

Onze afleveringskosten zijn bij de vraagprijs inbegrepen. Geen achteraf bijkomende kosten voor poetsen enz. Hiervoor zullen wij zorgdragen dat op moment van aankoop, aanvullende afspraken/diensten zijn uitgevoerd (tenzij anders is overeengekomen). Tevens zorgen wij voor een correcte tenaamstelling en facturatie.

Ros Vehicles is NOOIT aansprakelijk voor een foutief geplaatste advertentie, een menselijk foutje of een softwarefout is ondanks onze grote zorg altijd mogelijk, daarom verzoeken wij U dan ook alles goed te controleren.

Indien u voor een Scooter, Motor, Motorscooter of Auto komt bel of mail dan van te voren om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Specificaties:

Merk :    Volvo Model :    V50 Bouwjaar :    2007 Vraagprijs :   
4.343,-
Brandstof :    Diesel Kilometerstand :    207.301 km Kleur :    Zwart

Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing