Yamaha Diversion 900 Showroomstaat

Rosvehicles aanbod -

Yamaha Diversion 900 in Showroomstaat


Motor staat goed op zijn banden en remmen. Alles werkt naar behoren en voorzien van een hoge kuipruit met een extra verstelbare spoiler erop. Mooie kofferset met dubbele sleutels zo ook 2 contactsleutel.

Recent gedaan:
Olie en filter
Bougies
Voorvorkkeerringen en olie
Remblokken en banden nog zeer goed.

Werkplaatshandboek erbij!

Let op! Er is wat zweet te zien bij de carburateurs bekend iets van de Diversions. De vlotterbak pakkingen kunnen eventueel tegen meerprijs in overleg vervangen worden.

Inruil is mogelijk!


Onze afleveringskosten zijn bij de vraagprijs inbegrepen. Geen achteraf bijkomende kosten voor poetsen enz. Hiervoor zullen wij zorgdragen dat op moment van aankoop, aanvullende afspraken/diensten zijn uitgevoerd (tenzij anders is overeengekomen). Tevens zorgen wij voor een correcte tenaamstelling en facturatie.

Ros Vehicles is NOOIT aansprakelijk voor een foutief geplaatste advertentie, een menselijk foutje of een softwarefout is ondanks onze grote zorg altijd mogelijk, daarom verzoeken wij U dan ook alles goed te controleren.

Indien u voor een Scooter, Motor, Motorscooter of Auto komt bel of mail dan van te voren om eventuele teleurstelling te voorkomen.
 

Specificaties:

Merk :    Yamaha Model :    Diversion 900 Uitvoering :    tourmotor Bouwjaar :    2001 Vraagprijs :   
3.131,-
Brandstof :    Benzine Cilinderinhoud :    900 cc Kilometerstand :    33.270 km Kleur :    Zwart Vermogen :    meer dan 35 kw

Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing